if u like my post share it or like my post via facebook or twitter , for support my blog exist, thx for visiting..

FOLLOW MY BLOG ON TWITTER

@cherryblossom.www.just-bellablog.blogspot.com


Search This Blog

Memuat...
Kamis, 18 Agustus 2011

Yongseo Couple Fact

dont be silent reader please... give comment me comment ya or at least say thank..it will be my pleasure... gomawo chingku...^.^.. please dont bashing,and hotlink...i will give my best for reader..
Photobucket

Photobucket
klik show buat baca [click show for read]


baca artikel bahasa indonesia di bawah ini

fakta yongseo di WGM
1. YongSeo memulai pernikahan mereka di We Got Married Session 2, dari episode 40 dan berakhir di episode 91 (51 Episode).
2. YongSeo Couple, Adam Couple (2AM Jokwon & BEG Gain), dan KhunToria Couple (2PM Nichkhun & f(x) Victoria) berkumpul dan bertemu untuk pertama kalinya sebagai pasangan suami-istri saat syuting “We Got Married Horror Special Chuseok” bulan Agustus 2010.

3. Banyak fans (termasuk aku) sedih ketika mengetahui YongSeo akan segera mengakhiri pernikahan mereka di WGM. Setelah berita ini keluar, banyak fans yang berharap mereka benar-benar pacaran dan menikah.

4. Yonghwa merilis lagu Banmal Song sebagai digital single dengan judul ‘For The First Time Lovers (Banmal Song)’. Sayangnya, Yonghwa hanya menyanyikan lagu ini sendiri tanpa Seohyun dan lirik lagunya juga sedikit diubah.

5. Yonghwa dan Seohyun adalah pasangan termuda pertama yang pernah menikah di WGM. Saat menikah, Yonghwa berumur 21 tahun (22 Korea) dan Seohyun berumur 19 tahun (20 Korea).

6. Setelah ‘berpisah’ dengan Seohyun, hampir di setiap acara yang menjadikan CNBLUE bintang tamu, jika MC menanyakan kepada Yonghwa “Siapa wanita idealmu?”, maka Yonghwa akan langsung menjawab, “SNSD Seohyun”.

7. Yonghwa akan selalu mengucapkan “Jashik” ketika dia merasa senang. “Jashik” adalah ‘bahasa gaul’ Korea dari kata “Ijashigi” yang berarti “Apa-apaan ini?”
8. Seohyun dan salah satu brother-in-law-nya, Minhyuk, lahir pada tanggal, bulan, dan tahun yang sama, 28 Juni 1991. *Ini baru namanya kembar tapi beda XD*

9. Di hari penayangan episode terakhir dari “We Got Married YongSeo Couple”, Seohyun secara pribadi datang ke studio WGM untuk berterima kasih secara langsung dan memberikan sebuah surat kepada studio family.

10. Kim Jungmin, salah satu studio family, mengaku menangis dalam hati saat menonton episode terakhir YongSeo. *Kalo aku nangis beneran*

11. Setelah YongSeo ‘berpisah’, sebuah fancafe YongSeo yang bernama “What Star Are You From?” memasang iklan yang diterbitkan di salah satu surat kabar Korea untuk memperingati pernikahan mereka.

12. YongSeo adalah couple yang mempunyai jumlah member terbanyak di situs Soompi Fancafe “Couple”.

13. Seohyun adalah member SNSD kedua yang mengikuti WGM. Sebelumnya ada sang leader, Taeyeon, yang mengikuti We Got Married Session 1 bersama Jung Hyung Don yang memiliki perbedaan usia 12 tahun lebih tua dari Taeyeon (kalo gak salah)

14. Saat SNSD menyiapkan debut mereka di Jepang, seluruh kegiatan mereka di Korea dihentikan. Taeyeon berhenti menjadi DJ salah satu radio serta Tiffany dan Yuri berhenti menjadi MC salah satu program musik. Ada kekhawatiran Seohyun juga akan menghentikan keikutsertaannya di WGM saat itu. Tapi, Seohyun meneruskan pernikahannya dengan Yonghwa.

15. Saat Yonghwa masuk rumah sakit karena terjadi sesuatu dengan suaranya, Seohyun menelepon Yonghwa dan mengatakan dia ingin menjenguk Yonghwa di rumah sakit. Tapi, Seohyun batal pergi ke rumah sakit karena sangat banyak fans di sana.

16. 2AM Jokwon pernah berkata bahwa Seohyun, Gain, dan Victoria adalah tipe wanita yang sama, ‘tidak mudah tersentuh dengan sebuah kejutan’. Padahal kejutan itu sudah susah payah disiapkan oleh para suami. Bahkan, Jokwon pernah punya ide agar para suami (Yonghwa, Jokwon, dan Nichkhun), berkumpul dan minum-minum sambil menceritakan tentang istri mereka masing-masing. *Entah kapan ide Jokwon Oppa jadi kenyataan*

17. Saat CNBLUE comeback di Mnet M! Countdown (kalo gak salah), member CNBLUE diberi pertanyaan yang ditulis di sebuah papan tulis yaitu “Siapakah orang yang sangat kalian inginkan untuk mendukung kalian hari ini?”, dari tiga pilihan jawaban, semuanya kompak memilih Seohyun. Banyak fans yang mengatakan ini adalah bukti bahwa Yonghwa dan ketiga member CNBLUE yang lain tidak bisa melupakan Seohyun.

18. Yonghwa termasuk dalam 20 besar Mnet Idol Chart Show Fashion Star dan berada di posisi

17. Chart ini meranking member grup idola berdasarkan style mereka di belakang kamera. Saat video style Yonghwa keluar, salah satu komentator berkata, “Ah, Seohyun-i nampyeon, Jung Yonghwa ssi”. (Ah, suami Seohyun, Jung Yonghwa). *

19. Jika kita memasukkan nama ‘Yonghwa and Seohyun’ di kotak search YouTube, maka akan banyak keluar video yang dibuat fans tentang mereka. Mulai dari editan foto, fancam (hasil video yang diambil fans), sampai video cuplikan adegan menarik mereka di WGM pun juga ada. Ada tiga video buatan fans yang menjadi favoritku. Pertama, ini adalah video foto yang dibuat setelah YongSeo ‘berpisah’. Saat itu, CNBLUE dan SNSD sama-sama menjadi penampil di salah satu acara. Saat SNSD tampil, tampak jelas bahwa dari belakang panggung Yonghwa berdiri dan ‘menonton’ performance SNSD (panggungnya terbuka).
Kedua, sepertinya video ini dibuat saat YongSeo masih menikah. Mereka juga sama-sama menjadi penampil di sebuah acara. Saat semua artis penampil keluar dan berdiri di atas panggung (mungkin sudah di akhir acara), tampak Seohyun (kalo gak salah lihat) duduk di kursi drummer CNBLUE, Minhyuk.
Dan yang ketiga, ini yang paling membuatku ‘heboh’. Seohyun tampak duduk sambil memegang ponselnya. Layar ponsel itu menghadap ke atas. Dari sela-sela jari Seohyun, tampaklah sedikit gambar yang menjadi wallpaper ponsel itu. Karena tertutup tangan Seohyun, yang terlihat hanya mata dan rambut seseorang, tapi itu bukan foto Seohyun. Itu foto Yonghwa! Seohyun menjadikan foto Yonghwa sebagai wallpaper ponselnya? Aku tidak terlalu yakin, karena ini adalah fanmade. Tapi di video itu memperlihatkan perbandingan foto Seohyun yang sedang memegang ponsel dengan wallpaper Yonghwa dan foto Yonghwa yang dia ambil sendiri (selca = self camera). Dan, dari bentuk mata dan potongan rambut, memang sama. Jadi?

Quotes buat yongseo

1. “Satu lagi harapanku di tahun 2011 adalah, semoga maknae (member termuda) kami, Seohyun, benar-benar pacaran dengan Jung Yonghwa”. (Taeyeon, leader SNSD).

2. “Seohyun memakai masker sebelum tidur tadi malam karena dia bilang dia akan bertemu dengan suaminya hari ini”. (SNSD Tiffany, saat mengunjungi rumah baru YongSeo).

3. “Menikah dengan Yonghwa Oppa adalah pengalaman yang sangat berharga”. (SNSD Seohyun).

4. “Saat mandi, Seohyun menyanyikan I’m A Loner di kamar mandi”. (SNSD Hyoyeon, saat mengunjungi rumah baru YongSeo).

5. “Aku iri dengan YongSeo Couple karena dari awal, mereka sudah memakai cincin pernikahan”. (BEG Gain, saat interview WGM Adam Couple).

6. “Yonghwa Oppa adalah contoh suami yang baik”. (SNSD Seohyun, saat interview WGM).

7. “Seohyun adalah seseorang yang lugu yang tidak tahu apa-apa tentang laki-laki. Lindungi dia seperti kami melindunginya. Berikan dia banyak cinta”. (SNSD Yoona, saat memberikan pesan untuk Yonghwa).

8. “Tolong jaga Seohyun dengan baik. Tolong ajari dia banyak hal. Kau mungkin merasa kau tak perlu khawatir padanya karena dia bisa melakukan apapun sendiri. Tapi tolong selalu berada di sampingnya dan jaga dia. Membuatnya menangis kami akan ‘membencimu’”. (SNSD Tiffany, saat memberikan pesan untuk Yonghwa).

9. “Yonghwa, aku harap kau selalu bekerja keras. Tolong jaga maknae kami dengan baik. Aku harap kau bisa menjadi lebih penting untuk Seohyun dibanding dengan goguma-nya”. (SNSD Jessica, saat memberikan pesan untuk Yonghwa).

10. “Aku merasa adikku pergi karena dia sudah menikah. Tolong jaga maknae kami dengan baik”. (SNSD Hyoyeon, saat memberikan pesan untuk Yonghwa).

11. “Untuk sister-in-law. Selamat untuk 200 hari pernikahan kalian. 200 hari! 300 hari! 1000 hari! Semoga kalian abadi untuk selamanya. Semoga kau dan Yong Hyung hidup bahagia selamanya”. (CNBLUE Jungshin, isi surat untuk Seohyun di hari YongSeo yang ke 200)

12. “Untuk sister-in-law. Aku sangat berterima kasih padamu. Setelah menikah denganmu, Hyung kami menjadi semakin ceria, dia juga banyak tersenyum”. (CNBLUE Jonghyun, isi surat untuk Seohyun di hari YongSeo yang ke 200).

13. “Kami akan selalu menghitung (hari) untuk kalian di masa depan. Di masa depan, akan ada banyak perayaan untuk YongSeo. Kau harus hidup bahagia dengannya untuk waktu yang lama. Dan kami harap kehidupan pernikahan kalian akan terus berlanjut. Selamat untuk 200 hari pernikahan kalian”. (CNBLUE Minhyuk, isi surat untuk Seohyun di hari YongSeo yang ke 200).

14. “Sayangnya, aku merasa sangat banyak ‘dinding’ di antara kita. Aku ingin menghancurkan (dinding) itu, itulah mengapa aku melakukan itu (mildang;push and pull). Tolong mengerti aku. Dari awal, sudah banyak yang terjadi pada kita, itu adalah kenangan yang tak terlupakan untukku kapanpun aku mengingatnya. Aktivitasmu di Jepang akan sangat melelahkan, semoga semuanya sukses. Aku sangat berterimakasih padamu, Hyun”. (CNBLUE Yonghwa, isi surat untuk Seohyun di hari mereka yang ke 200).

15. “Dia (Seohyun) cantik, baik, dan bersemangat. Juga aku pikir dia akan sangat baik untukmu. Aku pikir karakter kalian juga cocok. Kau harus menjaganya”. (Ibu Yonghwa, saat YongSeo mengunjunginya di Busan).

16. “Seohyun, I Love You!”. (Yonghwa, di SBS Strong Heart)

17. “Kita harus die together”. (Seohyun, WGM Episode 43)

18. “Aku tidak percaya di antara kami (member SNSD) bersembilan, Seohyun-lah yang duluan menikah”. (SNSD Hyoyeon, saat mengunjungi rumah baru YongSeo).

19. “Tunjukkan cinta kalian kepada kami!”. (SNSD Yuri, di backstage Incheon Korean Wave Festival).

20. “Tapi sekarang maknae kita punya seseorang yang tak kalah penting selain orang tuanya, suami!” (SNSD member, di Music Core).

21. “Aku lupa untuk melakukannya (misi ‘hamburger’ dan ‘goguma’). Tapi, tidak ada alasan untukku untuk mengatakan ‘hamburger’ padanya”. (SNSD Seohyun, first interview @WGM).




english translation here
Fact in WGM

1. YongSeo start their marriage on We Got Married Session 2, from episodes 40 and ending at 91 episodes (51 episodes).
2. YongSeo Couple, Adam Couple (2AM Jokwon & BEG Gain), and KhunToria Couple (2PM Nichkhun & f (x) Victoria) got together and met for the first time as husband and wife while filming "We Got Married Chuseok Special Horror" month August 2010.

3. Many fans (including me) sad when knowing YongSeo will soon end their marriage in WGM. After this news came out, many fans are hoping they are really dating and marriage.

4. Yonghwa Banmal Song released the song as a digital single, titled 'For The First Time Lovers (Banmal Song)'. Unfortunately, Yonghwa just sing this song without Seohyun and lyrics of the song is also slightly modified.

5. Yonghwa and Seohyun is the first youngest couple ever married in WGM. When married, 21-year-old Yonghwa (22 Korea) and 19-year-old Seohyun (20 Korea).

6. After the 'split' with Seohyun, almost in every event that makes CNBLUE guest star, if the MC asked Yonghwa "Who is your ideal woman?", Then Yonghwa would instantly say, "SNSD Seohyun".

7. Yonghwa would always say "Jashik" when she felt happy. "Jashik 'is' lingo' of the Korean word" Ijashigi "which means" What the hell? "
8. Seohyun and one brother-in-law of his, Minhyuk, born on date, month, and the same year, June 28, 1991. * This is only the twins but a different name XD *

9. On the day of delivery of the final episode of "We Got Married YongSeo Couple", Seohyun personally come to the studio WGM to thank you directly and give a letter to the studio family.

10. Kim Jungmin, one of the family studio, claimed cried inside while watching the last episode YongSeo. * If I cry real *

11. After YongSeo 'split', a fancafe YongSeo called "What Star Are You From?" Put an ad published in one newspaper of Korea to commemorate their wedding.

12. YongSeo is a couple that has the highest number of members on the site Soompi Fancafe "Couple".

13. Seohyun is a member of SNSD's second follow WGM. Earlier there was the leader, Taeyeon, which follow the We Got Married Session 1 with Jung Hyung Don who has the distinction of age 12 years older than Taeyeon (if not wrong)

14. SNSD when preparing their debut in Japan, all their activities in Korea halted. Taeyeon stop being a radio DJ and Tiffany and Yuri stop being the MC one of the music program. There are fears Seohyun will also terminate its participation in the WGM at the time. But, to continue his marriage with Yonghwa Seohyun.

15. When Yonghwa hospitalized because something happened with his voice, Seohyun Yonghwa phoned and said he wanted to see Yonghwa in the hospital. But, Seohyun off going to the hospital because so many fans there.

16. 2AM Jokwon once said that Seohyun, Gain, and Victoria is the same type of woman, 'not easily touched by a surprise'. Though the surprise was painstakingly prepared by the husbands. In fact, Jokwon've got an idea that the husband (Yonghwa, Jokwon, and Nichkhun), hang out and drink while telling about their respective wives. * At some idea Jokwon oppa come true *

17. When CNBLUE comeback on Mnet M! Countdown (if not wrong), member CNBLUE given questions written on a blackboard that is "Who are you people really want to support you today?", Of the three answer choices, all compact pick Seohyun. Many fans say this is proof that the third member CNBLUE Yonghwa and others can not forget Seohyun.

18. Yonghwa included in the top 20 Idol Chart Mnet Star Fashion Show and was in position

17. This chart idol group member rank them based on the style behind the camera. When the video style Yonghwa out, one commentator said, "Ah, Seohyun-i nampyeon, Jung Yonghwa ssi". (Ah, Seohyun husband, Jung Yonghwa). *

19. If we insert the name of 'Yonghwa and Seohyun' in the YouTube search box, it will be many fans out videos made about them. Ranging from photo edits, fancam (the video captured fans), until video footage of the scene to pull them in WGM was also there. There are three videos made by fans who became my favorite. First, this is a video of photographs made after YongSeo 'split'. At that time, CNBLUE and SNSD together a viewer in one event. When SNSD performing, it seems clear that from backstage Yonghwa stand and 'watch' SNSD performance (open stage).
Second, it seems this video was made while YongSeo still married. They also both a viewer at an event. When all artists viewer out and stood on the stage (probably at the end of the event), looks Seohyun (if not mistaken) CNBLUE drummer sitting in a chair, Minhyuk.
And thirdly, this is me most 'scene'. Seohyun was sitting holding his cell phone. Mobile phone screen is facing up. From between the fingers Seohyun, appeared a little picture into wallpaper cell phone. Because the closed hand Seohyun, which looks just the eyes and hair person, but it's not Seohyun photo. That photo Yonghwa! Seohyun Yonghwa make photo as wallpaper cell phone? I'm not too sure, because this is fanmade. But in the video that shows the comparison photos Seohyun who was holding the phone with wallpapers and photos Yonghwa Yonghwa he took himself (selca = self camera). And, of eye shape and hair cut, did the same. So?"


Quotes for yongseo


1. "One more hope in 2011 is, hopefully maknae (youngest member) us, Seohyun, really going out with Jung Yonghwa". (Taeyeon, SNSD leader).

2. "Seohyun wear a mask before going to sleep last night because he said he would meet with him today". (SNSD Tiffany, while visiting the new home YongSeo).

3. "Married with Yonghwa Oppa is a very valuable experience". (SNSD Seohyun).

4. "When the shower, I'm A Loner Seohyun sing in the shower". (SNSD Hyoyeon, while visiting the new home YongSeo).

5. "I envy the YongSeo Couple because from the beginning, they were wearing a wedding ring." (BEG Gain, during the interview WGM Adam Couple).

6. "Oppa Yonghwa is an example of a good husband". (SNSD Seohyun, interview time WGM).

7. "Seohyun is an innocent person who does not know anything about men.Protect him as we protect it. Give him lots of love ". (SNSD Yoona, while giving a message to Yonghwa).

8. "Please keep Seohyun well. Please teach him many things. You may feel you do not have to worry about him because he can do anything alone. But please always being there for her and keep her. We'll make him cry 'hate you' ". (SNSD Tiffany, while giving a message to Yonghwa).

9. "Yonghwa, I hope you're always working hard. Please keep us well maknae. I hope you can become more important to Seohyun goguma compared with his. " (SNSD Jessica, while giving a message to Yonghwa).

10. "I felt my sister went because she was married. Maknae Please keep us well ". (SNSD Hyoyeon, while giving a message to Yonghwa).

11. "For the sisters-in-law. Congratulations to the 200-day wedding. 200 days!300 days! 1000 days! Hopefully you immortal forever. May you and Yong Hyung live happily ever after ". (CNBLUE Jungshin, the contents of the letter for the day Seohyun YongSeo that to 200)

12. "For the sisters-in-law. I am very grateful to you. After marrying, Hyung we become more cheerful, he also smiles a lot ". (CNBLUE Jonghyun, the contents of the letter for the day Seohyun YongSeo that to 200).

13. "We will always count (days) for you in the future. In the future, there will be many celebrations for YongSeo. You've got to live happily with him for a long time. And we hope your marriage life will continue. Congratulations to the 200-day wedding ". (CNBLUE Minhyuk, the contents of the letter for the day Seohyun YongSeo that to 200).

14. "Unfortunately, I feel very much the 'wall' between us. I want to destroy the (wall) that, that's why I do it (mildang; push and pull). Please understand me.From the beginning, been a lot that happens to us, it was memorable for me whenever I remember it. Aktivitasmu in Japan will be very tiring, I hope everything is successful. I'm very grateful to you, Hyun ". (CNBLUE Yonghwa, the contents of the letter to Seohyun on the day they are to 200).

15. "She’s (Seohyun) beautiful, good, and excited. Also I think he will be very good for you. I think the character fits you well. You have to keep it ". (Mother Yonghwa, when YongSeo visited him in Busan).

16. "Seohyun, I Love You!". (Yonghwa, on SBS Strong Heart)

17. "We shall die together." (Seohyun, WGM Episode 43)

18. "I do not believe between us (SNSD member), Seohyun who first married". (SNSD Hyoyeon, while visiting the new home YongSeo).

19. "Show your love to us!". (SNSD Yuri, backstage at Incheon Korean Wave Festival).

20. "But now maknae we have someone who is not less important than his parents, husbands!" (SNSD member, at Music Core).

21. "I forgot to do it (the mission 'hamburger' and 'goguma'). But, there is no reason for me to say 'hamburger' to him '. (SNSD Seohyun, first interview @ WGM).
"


Photobucket


28 share your comment:

Na mengatakan...

aaaaaa,thanks buat fact nya,kangen mereka T_T
bisa kasih link videony gak?
eh iya,quotes"ny itu asli?

[Reply]
cherryblossom mengatakan...

yup quote-nya itu asli dari kumpulan banyak reality show...hmm..iya kangen banget sama yongseo couple nich...

[Reply]
cherryblossom mengatakan...

link video yang mana ya na chingku?

[Reply]
fidi~a mengatakan...

Aku minta link video yang seohyun pake wallpaper hp gambar yonghwa dong?? Aku penasaran nih, hhe. .

[Reply]
cherryblossom mengatakan...

@fidi~a: link videonya ada di postingan aku..titlenya "Yonghwa seohyun is real than WGM??"
linknya disini http://just-bellablog.blogspot.com/2011/08/yonghwa-seohyun-is-real-than-wgm.html..thx udah mampir di blog aq..salam kenal

[Reply]
Anonim mengatakan...

makasihhh bwtt infonyaaa....
:((

[Reply]
Anonim mengatakan...

thanks for sharing..

[Reply]
Sone09 mengatakan...

Omoo,I'm very miss goguma couple :'( thank for sharing ;-D

[Reply]
Anonim mengatakan...

I miss yongseo couple. Nangis waktu lihat episode terakhir mereka

[Reply]
Anonim mengatakan...

I miss yongseo couple. Nangis waktu lihat episode terakhir mereka

[Reply]
Anonim mengatakan...

kangen banget couple ini~~ boleh minta semua link videonya yang disebutin diatas ga? penasaran banget nih hehehe makasih ^^

[Reply]
Anonim mengatakan...

waaah seneng ketemu blog ini.. aku jg suka banget sama couple ini.. kangennnn bgt sama mereka.. n terus mantau aktivitas mereka.. mari berdoa biar mereka nantinya jadi real couple! ^^ yongseo fighting!

[Reply]
Anonim mengatakan...

Good day! I just wish to give a huge thumbs up for the great data you may have right here on this post.

I might be coming back to your weblog for more soon.

Feel free to surf to my homepage :: SEO收費

[Reply]
Anonim mengatakan...

Hiya! I simply would like to give an enormous thumbs up for the great information you could have right here on this post.
I will be coming back to your weblog for more soon.


my blog post ... seomoz api cost

[Reply]
Anonim mengatakan...

Good day! I simply want to give a huge thumbs up for the good data you may have here on this post.
I shall be coming again to your weblog for more soon.

Also visit my weblog: co2 semi automatic air rifles

[Reply]
Anonim mengatakan...

Howdy! I just wish to give a huge thumbs up for the nice
data you have got right here on this post. I will probably be coming
back to your weblog for more soon.

my homepage ... semi double bed sheet

[Reply]
Anonim mengatakan...

Hello! I just would like to give a huge thumbs
up for the nice information you have got right here on this post.
I shall be coming back to your weblog for extra soon.


Feel free to surf to my weblog ... c.h.u.n. chung seoul national university (snu) seoul south korea

[Reply]
Anonim mengatakan...

Whats up! I just would like to give an enormous thumbs up for the good
info you could have here on this post. I will likely
be coming back to your blog for more soon.

Feel free to visit my website :: semiotics of the kitchen

[Reply]
Anonim mengatakan...

Hey! I simply would like to give an enormous thumbs up for the nice
information you might have right here on this post.

I will probably be coming back to your blog for more soon.


Feel free to surf to my web site; google seo tips youtube

[Reply]
Anonim mengatakan...

Good day! I simply want to give an enormous thumbs up for the nice data you may have here on this
post. I might be coming again to your weblog for extra soon.


Stop by my web-site ... semakan saman trafik free

[Reply]
Anonim mengatakan...

Whats up! I simply wish to give an enormous thumbs up for the nice information you’ve gotten right here on this post.
I shall be coming back to your blog for more soon.

Feel free to visit my weblog - seo pdf file names

[Reply]
Anonim mengatakan...

Hi there! I just want to give a huge thumbs up for the
great information you could have right here on this post. I might be coming again to your blog for
extra soon.

Visit my site: semonin realtors elizabethtown

[Reply]
Anonim mengatakan...

Howdy! I just wish to give a huge thumbs up for the good info you’ve got
here on this post. I might be coming again to your blog for
more soon.

Look into my web site :: Search Engine Optimization

[Reply]
Anonim mengatakan...

Hello! I simply would like to give an enormous thumbs
up for the good data you’ve right here on this post. I will be coming back
to your weblog for more soon.

Here is my blog - weather forecast for seoul next 5 days

[Reply]
Anonim mengatakan...

Good day! I just would like to give an enormous thumbs up for the nice
data you have got here on this post. I will
likely be coming back to your blog for extra soon.

my weblog ... semikolon album xl

[Reply]
Anonim mengatakan...

Hey! I just want to give a huge thumbs up for the good
data you’ve got here on this post. I will be coming back to
your weblog for extra soon.

My website; seminole county public schools lunch menu

[Reply]
Anonim mengatakan...

Hello! I simply want to give a huge thumbs up for the good information you’ve
gotten right here on this post. I will likely be coming back to your weblog for
more soon.

Look into my blog post - canon semi professional cameras

[Reply]
Anonim mengatakan...

Whats up! I simply want to give a huge thumbs up for the great info you’ve gotten right here on this post.
I shall be coming again to your weblog for extra soon.


Also visit my blog :: semi automatic rifles for sale colorado

[Reply]

Poskan Komentar

plese give comment with kind wise,dont bashing please..^.^
thank you...
for visiting my blog..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Best Web Hosting

Cool Transparent Purple Pointer